Gajaliget
Belváros

 

 

A társasház Székesfehérváron, a Palotavárosi-tavaknál, a belváros közelében, kellemes természeti környezetben helyezkedik el.

 

Könnyen elérhető minden, ami a városi élet kényelmét szolgálja: óvoda, iskola, postahivatal, bank, autóbusz pályaudvar, szupermarket, bevásárlóközpont, piac. A szórakozási lehetőségek is gyalogosan megközelíthetőek: bowlingpálya, játékterem, mozi, színház, uszoda, éttermek stb.

 

 

Tavak

 

 

 

 

A modern teraszház a zárt udvarnak köszönhetően elkülönül a város forgalmától, és a szomszédos pihenőpark számos kikapcsolódási, sportolási lehetőséget nyújt: horgászás, sétálás, kerékpározás, kocogás.

 

 

 

 

Zöldtető

 

 

 

 

Az épület teraszos jellege a mediterrán életstílus felidézésével közvetlen kapcsolatba hozza a házat a zöld környezetével. Minden lakás rendelkezik terasszal vagy hangulatos zöldtetővel. Lakása nem ér véget az ablaknál, a terasz megnöveli életterét, sőt, akár saját kertje is lehet!

 

 

Udvar

 

 

 

 

A pihenést a társasház szép, parkosított, védett udvara, valamint a legkisebbek örömére kialakított játszótér teszik még kellemesebbé.