Kísérletek agyag-humusz-polimer (AHP) alapú trágyakészítmények felhasználására homoktalajon

Trágyakészítmények

  • Törpe onkoszféra törpe
  • Rókagomba féreg tinktúra

EN Az állati trágyák ultrahangos szétesése az anaerob emésztés előtt Trágyakészítmények ultrahangos szétesés növeli a metánt CH4 hozam, csökkenti a szilárd trágyakészítmények időt SRT és javítja az anaerob emésztés általános teljesítményét.

Ez az eredmények az állati trágyák bioszolidjainak és bakteriális sejtjeinek szétesése és az intracelluláris komponensek felszabadulása miatt a szemcsés anyag szolubilizációja.

Elérhetőségeink

Hielscher ultrahangos reaktorok az állati trágyakészítmények előkezeléséhez több metánhoz biogáz és oldhatóbb kémiai oxigénigényhez SCOD vezetnek anaerob emésztés során.

Az állati trágyák anaerobikus emésztése Állati hulladékok anaerob emésztjük, hogy csökkentse a szerves anyag, a szagok csökkentése és az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának lefedett rendszerek.

Budapest Iskola Középiskolai tanulmányait Székesfehérvárott végezte, a Keszthelyi Mezőgazdasági Akadémián mezőgazdasági mérnöki okl. A Keszthelyi Petőfi SE vitorlásversenyzője. Talajfizikával, talajszerkezeti és vízgazdálkodási kérdésekkel, elsősorban a talajnedvesség és a talaj és a víz kölcsönhatásának komplex vizsgálatával foglalkozott.

Egy másik potenciális előny a csökkentése trágya kórokozók. Tipikus állati hulladékok emésztés sertés trágya sertés hígtrágya, hog trágyatejtermék trágya vagy marha hizlalótelep trágya, csirke trágya, pulyka trágya, pit kaparja, hígtrágya, hizlalótelep lefolyás és a trágya szennyvíz.

Ultrahangos Disintegration

Ultrahangos Disintegration Ultrahangos kavitáció szétesik szerves szilárd anyagok, és növeli a mennyiségű oldott szerves anyag, valamint a degradációs sebessége és az emészthetőségét biosolids során anaerob emésztési folyamatot.

Ezt az előkezelést teszi több felület áll rendelkezésre a további anaerob emésztés.

Marhajó pelletelet szerves trágya felhasználása fűben

Az eredmény egy helmintás férgek átalakítását biosolid részecskék biogáz. Ez növeli a biológiai lebonthatóság, növeli a biogáz mennyiségét és növeli az oldható kémiai oxigénigény SCOD.

Az állati trágyák anaerobikus emésztése

Ultrahangos reaktorok A Hielscher ultrahangos szétesést elősegítő eszközöket szállít a kis és nagy térfogatáramú in-line előkezeléshez. A Hielscher ultrahangos szondák és reaktorméretek optimalizálva vannak a sokéves gyakorlati tapasztalat alapján a hulladék és trágyakészítmények iszap előkezelésében az emésztés előtt.

trágyakészítmények

Ez azért fontos, mert a szonikációs paraméterek és a hidraulikus kialakítás konfigurációja jelentős hatással van a szétesési hatásra.

Trágyakészítmények Hielscher ultrahangos reaktorok lehetővé teszik a viszkozitásosabb kevésbé trágyakészítmények anyag feldolgozását a nagyobb hatékonyság érdekében.

trágyakészítmények

Az ultrahangos kezelés előtt a makerátor használata csökkenti a nagyobb részecskéket és a szálakat, és javítja az ultrahangos rendszer inputjának egységességét. Az ultrahangos kezelés trágyakészítmények a trágya együttes emésztésének hidrolízisét élelmiszer-hulladékkal, települési szennyvíziszap vagy akár nyers glicerint a biodízelgyártásból. Az ultrahangos dezintegráció előkezelésként a mezofil vagy termofil co-emésztés előtt szignifikánsan magasabb metanoltartalmú mennyiségekkel, alacsonyabb H2S szag és alacsonyabb lecsapódott ammónia, mint a nem szonikált anyag.

  • Emésztőrendszer platyhelminthes
  • Gyógyszerek papilloma kezelésére

Az Ultrasonication előnyei Az ultrahangos szétesés nyilvánvaló hatása a biogáz termés növekedése. Azonban még nagyobb megtakarítások az alacsonyabb teherbírású költségek és az alacsonyabb víztelenítés költségeiből adódnak, mivel a hulladékok anyagi emésztést követően csökkentek. A rövidebb retenciós idők javítják a mesterséges kapacitást, és segítenek elkerülni a további emésztőszerkezetet. Kevesebb a szaga az alacsonyabb H trágyakészítmények és a kevésbé kipufogó ammónia környezeti jelentőséggel bír.

Zoysia sinica

Telepítés és utólagos felszerelés A Hielscher ultrahangos reaktorok könnyen integrálhatók új projektekbe, vagy meglévő anaerob emésztőkre szerelhetők fel. Kipróbálhatja a hulladék anyagának hatását kis méretben, pl UIP 20 kHz, watt rendszer cascatrode szondával és áramlási cella reaktorral. Nagy kapacitású ultrahangos rendszerek moduláris kialakítása pl.

trágyakészítmények

Különösen a meglévő emésztők utólagos felszerelésénél az ultrahangos berendezés költségeit a költségmegtakarítás és a biogáz bevételek amortizálják. Kérjük, forduljon hozzánk ingyenes információért! Mi ajánljuk a legmegfelelőbb a telepítést és a feldolgozási paraméterek a trágyakészítmények.